Tuotemerkit

Aiya

Aiya

Jo vuodesta 1888 toiminut Aiya-konserni on maailman suurin matchan tuottaja. Tee viljellään Kyushussa, Japanin eteläisimmällä pääsaarella. Jokainen matcha-erä valvotaan ja tutkitaan tarkoin Eurofins-laboratoriossa, jotta kuluttajana voit olla varma tuotteiden puhtaudesta ja turvallisuudesta. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Amazonas

Amazonas

Ensiluokkaiset superfoodit suoraan Etelä-Amerikan rikkaasta luonnosta – yli 20 vuoden kokemuksella! Amazonasin tuotteiden perustana on kestävä suhde viljelijöihin ja tuottajiin. Amazonas-tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Osalla raaka-aineista on luomusertifikaatti, osa kasvaa täysin villinä ja kaikki tuotetaan puhtaasti ja ekologisesti ilman torjunta-aineita ja geenimuuntelua. Amazonas-tuotteet valmistetaan kokonaisista kasveista ja hedelmistä, ja ne ovat poikkeuksellisen ravinteikkaita ja sisältävät monipuolisesti keholle tärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja täysin luonnollisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Arenga

Arenga-palmusokeri on kivennäispitoista ja matalan glykeemisen indeksin sokeria. Arenga-sokeria valmistetaan arenga-palmun mahlasta. Arengapalmut kasvavat monimuotoisen metsän keskellä, jossa paikalliset viljelijät käyvät keräämässä mahlaa. Kuusi arengapalmua riittää takaamaan yhdelle perheelle toimeentulon. Näin paikalliset asukkaat saavat syyn suojella metsää sen sijaan, että kaskeasivat sen riisipelloksi tai myisivät öljypalmuteollisuudelle.  

Arengasokeri valmistetaan tehtaassa, joka saa energiansa maalämpövoimalan hukkalämmöstä. Red Ape sokerin tuotantoprosessi on hiilineutraali. Red Ape on mukana lisäämässä orangin elintilaa ja selviytymismahdollisuuksia. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bio Planete

Bio Planete

Bio Planéte on Europpan ensimmäinen luomuöljypuristamo. Vuodesta 1984 lähtien se on muuttanut siemenet, hedelmät ja pähkinät ensiluokkaisiksi, terveellisiksi ja puhtaiksi luomuöljyiksi. Koska Bio Planéte tekee tiivistä ja pitkäaikaista yhteistyötä raaka-ainetoimittajiensa kanssa, jokaisen pullon raaka-aineet ja tuotantovaiheet pystytään jäljittämään aukottomasti alusta loppuun. Kuluttajalle öljy päätyy vasta, kun se vastaa Bio Planéten korkeita vaatimuksia ja on läpäissyt tarkat testit – joskus jopa 18 eri analyysia! 100 % jäljitettävät luomuöljyt 30 vuoden ammattitaidolla huolellisesti valittujen kumppanien kanssa – sinun ja planeetan parhaaksi! 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Biogroupe

Ranskalainen Biogroupe valmistaa laadukkaita luomusertifioituja juomia luonnon omista aineksista! 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bonvita

Hollantilainen Bonvita on valmistanut herkullisia gluteenittomia vegaanisia luomutuotteita jo vuodesta 1995. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Chocolate and Love

Chocolate and Love

Chocolate and Loven taustalla on rakkaustarina, joka alkoi kun suklaaseen viehtynyt skotti kohtasi tanskalaisen herkkusuun. Kun rakastunut pari Richard O'Connor ja Birgitte Hovmand perusti Chocolate and Loven vuonna 2010, taakse jäi tutkijan ja lakimiehen ura sekä turvattu toimeentulo. Pariskuntaa ajoi mieltymys suklaaseen ja halu tuote, joka tuntuu kaikin puolin hyvältä. Nyt heidän laadukasta ja eettistä suklaavalikoimaansa myydään 35 maassa ympäri maailmaa.

Chocolate and Love on kiinnittänyt erittäin paljon huomiota sekä makuun että eettisyyteen. Kulinaristien oscar-palkinnoksi tituleerattu Great Taste Awards on palkinnut jokaisen suklaan kultaisella tähdellä, osan jopa kahdella.

Yhteistyö Reilun kaupan osuuskuntien kanssa on tiivistä. Kaakaon tuottavat Acopagro, El Quinacho, Cacvra ja Oro Verde Perussa sekä Fundopo Dominikaanisessa Tasavallassa, ruokosokerin Asocace Paraguayssa ja Apoya Costa Ricassa, bourbon-vaniljan Komam- ja Cooppvm Madagascarilla sekä kahvin Agraria Cafetalera José Olaya Ltda. ja PROAGROM Perussa.

Käsinmaalattu pakkausdesign on tulosta Birgiten ja Richardin yhteistyöstä lahjakkaan newyorkilaisen taiteilijan kanssa. Kuosit henkivät niiden maalaamiseen omistettua aikaa ja rakkautta. Taiteilija on saanut inspiraatiota esteettisesti rikkailta kaakaopapujen ja raaka-aineiden tuotantoalueilta.

Kauniin ulkonäön lisäksi paperi on 100 % FSC-sertifioitua eli peräisin kestävästi kasvatetuista metsistä ja sisällä oleva kääre biohajoava. Chocolate and Love tukee myös sademetsän uudelleenistutustyötä WeForest.org-järjestön kautta ja on välillisesti istuttanut sademetsiin jo 27.000 uutta puuta Etiopiaan.

Suklaissa ei ole käytetty säilöntäaineita, väriaineita eikä emulgointiaineita kuten soijalesitiiniä. Tuotteet eivät sisällä GMO-ainesosia. Chocolate and Loven ihastuttavat, rakkaudella valmistetut eettiset suklaat ovat juhla kaikille aisteille sekä omalletunnolle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Cocoa

Cocoa

Cocoa syntyi kahden puolalaisen intohimosta terveelliseen, herkulliseen ja eettiseen ruokaan. Cocoan suklaat on valmistettu perulaisesta Criollo-lajikkeen luomukaakaosta, jota ei ole paahdettu tai kuumennettu yli 45 C-asteen. Kaakao on raakakaakaota, joka sisältää erityisen runsaasti magnesiumia, rautaa, fosforia, kaliumia, antioksidantteja ja flavonoideja. Eli kaikki aidon kaakaon hyvät terveysominaisuudet!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Eliah Sahil

Eliah Sahil

ICADA-sertifioitu Eliah Sahil luonnonkosmetiikka tuo hienostuneet, luonnollisesti hoitavat ainesosat kätesi ulottuville. Kylmäpuristamalla tai hienoksi jauhamalla luonnollisista kasveista on saatu talteen niiden vitamiinit, kivennäisaineet, antioksidantit ja rasvahapot. Vitamiinit saavat ihosi hehkumaan, kivennäisaineet edistävät elastisuutta, rasvahapot kosteuttavat täydellisesti ja antioksidantit suojaavat ja korjaavat solukkoa. Eliah Sahil on vegaaninen tuotesarja, jota ei ole testattu eläimillä. Se ei sisällä parabeeneja, hyönteismyrkkyjä, mineraaliöljyä, propyleeniglykolia, ftalaatteja, sulfaatteja, silikoneja, lisättyjä tuoksuja, GMO-ainesosia, PEG-, TEA-, DEA-aineita. Anna Eliah Sahilin ravita ihoasi! 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ganefryd

Ganefryd

Tanskalainen Ganefryd on Aarhusin latinalaiskorttelissa sijaitseva ekokauppa, joka jo vuodesta 1983 alkaen on tarjonnut asiakkailleen itsetehtyjä luomuelintarvikkeita ja -leivonnaisia. Vahvasti ekologisuudelle omistautuneen Ganefrydin omistamat 25 tuuliturbiinia tuottavat tarpeeksi energiaa oman toiminnan pyörittämiseen. Lisäksi sademetsäprojektinsa kautta Ganefryd on pelastanut jo yli 49 hehtaaria sademetsää luonnonsuojelualueeksi – jokaisesta ostetusta raakapatukasta yritys lahjoittaa Forests of the World -järjestölle summan, jolla järjestö lunastaa yhden neliömetrin sademetsää suojelukseensa. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Govinda

Makeaa ja silti terveellistä! Govinda tarkoittaa kokonaisvaltaista luonnonläheistä elämäntapaa, sosiaalista sitoutumista ja käsityötä, joka on täynnä energiaa ja rakkautta. Saksalaisen Govindan valikoimassa on runsaasti vegaanisia ja gluteenittomia luomutuotteita. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hanf & Natur

Hanf & Natur on Euroopan suurin hamppuelintarvikkeiden ja hamppukosmetiikan tuottaja. Hanf & Natur käsittelee vuodessa 500 tonnia hampunsiemeniä. Hamppu on ravitsemuksellisesti arvokas kasvi, joka sisältää kaikki välttämättömät aminohapot. Myös hampun rasvahappokoostumus on erinomainen: Se sisältää omega-3-, 6- ja 9- rasvahappoja sekä harvinaista ja terveydelle arvokasta gammalinoleenihappoa (GLA). 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Humble Brush

Humble Brush

Osta yksi - anna yksi! Humble Brush lahjoittaa jokaisesta hammasharjasta vastaavan summan hampaidenhoitoon sitä tarvitseville. Bambuvartiset hammasharjat ovat myös vastaisku muoville!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hydrophil

Hydrophil on kolmen kaveruksen perustama, Hampurissa sijaitseva yritys, joka myy kestäviä hygieniatuotteita. Se lahjoittaa 10 % tuotostaan Viva con Agua -verkostolle, jonka tavoitteena on taata puhdas juomavesi ja perussanitaatio kaikille ihmisille ympäri maailman.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

IChoc

IChoc

iChoc on eläin- ja ihmisystävällinen suklaa: Vegaanin ei tarvitse enää tyytyä tummaan suklaaseen, vaan tarjolla on ihanan pehmeä, täyteläisen maitomainen iChoc! Parempaa suklaata = parempaa elämää! 

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Karma

Karma

Hyvää Karmaa! Karman jokainen juoma on paitsi laadukas ja herkullinen, myös 100 % luomu, lisäaineeton, Reilu, sosiaalisesti vastuullinen ja 100 % hiilikompensoitu. Karma valmistaa vähäsokeriset kombuchat ja vesipohjaiset kefiirit! 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Les Jardins de Gaia

Les Jardins de Gaia

Les Jardins de Gaian tuotteissa yhdistyvät erinomainen maku ja korkea laatu ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti edistänyt aktiivisesti luonnonmukaista ja biodynaamista viljelyä, Reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. 

Les Jardins de Gaialla on Euroopan laajin luonnonmukaisen ja Reilun kaupan teevalikoima, johon kuuluvat mustat, vihreät ja valkoiset teet, myös mate- ja yrttihaudukkeet. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta. Gaia myös kehittää jatkuvasti uusia teereseptejä, joissa käytetään vain aitoja raaka-aineita kuten hedelmiä, yrttejä, mausteita ja kukkia sekä sertifioituja luomuaromeja. 

Valitsemalla Les Jardins de Gaian teetä huolehdit koko planeetan hyvinvoinnista! 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lifefood

Lifefood

Lifefood - innovatiivista, ravinteikasta ja herkullista raakaravintoa! Vuonna 2006 perustetun tsekkiläisen Lifefoodin tuotteissa käytetään puhtaita luomutuotettuja raaka-aineita, kuten ravintotiheitä pähkinöitä, siemeniä, kuivahedelmiä, marjoja, raakakaakaota, tuoreita yrttejä, mausteita ja kasviksia. Lifefood idättää, marinoi, yhdistelee ja kuivattaa raaka-aineita matalissa lämpötiloissa. Alle 42°C:ssa käsitellyn ruoka-aineen kaikki ravitsemukselliset ominaisuudet kuten entsyymit, vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet säilyvät ja ne pysyvät helposti sulavina ja imeytyvinä. Lifefoodin tuotteet edustavat luonnollisen ravinnon antamaa elinvoimaa ja terveyttä, aidon ja alkuperäisen ruuan kunnioitusta ja tietenkin herkullista makua! Kaikki Lifefood-tuotteet ovat gluteenittomia, vegaanisia, luomua ja raakaravintoa.

5 syytä lisätä raakaravinnon osuutta ruokavaliossa: 

1. Enemmän ravintoaineita
Kypsentämätön raakaravinto, tuoreet kasvikset ja vihannekset, sisältävät runsaasti elimistön kaipaamia vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. Raakaruoka sisältää erityisesti B- ja C-vitamiineja, jotka tuhoutuvat kuumennettaessa.

2. Apua painonhallintaan
Kuitu- ja ravintopitoinen raakaravinto saa olon tuntumaan kylläiseltä pitkään, estää verensokerin heilahteluja ja sisältää vähemmän tyhjiä kaloreita. Lisäksi kuitu tasapainottaa suolen toimintaa, estää ummetusta ja ehkäisee tulehduksia.

3. Hidastaa solujen ikääntymistä
Kasvikset ovat täynnä antioksidantteja, noita luonnon ritareita, jotka käyvät väsymätöntä kamppailua vapaita radikaaleja vastaan. Antioksidantit estävät molekyylien hapettumista ja solujen ikääntymistä - ja muun muassa estävät ryppyjen muodostumista!

4. Säästää luontoa 
Luomutuotettu Lifefood ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, torjunta-aineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Näin raakaravinto vähentää ympäristökuormitusta. Poimi joukkoon myös villivihannekset lähimetsästä ja salaatit omasta kasvimaasta!

5. Lisää virkeyttä ja energiaa!
Väsähtänyt olo on usein merkki nestehukasta. Vesi on elimistölle äärimmäisen tärkeää, sillä se kuljettaa ravintoaineita soluihin ja vastaavasti poistaa kuona-aineita. Runsaasti nestettä sisältävät vihannekset ja hedelmät estävät elimistöä kuivumasta. Raakaravinto tarjoaa detox- ja puhdistuskuurin ja välttämättömät ravintoaineet samassa paketissa!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lord of Tofu

Lord of Tofu

Tofujen herruutta! Jo vuodesta 1995 Lord of Tofu on loihtinut luomusoijasta detox-juoma kombuchan avulla pähkinäistä tofua ja muokannut siitä vegaanisia vaihtoehtoja vaikka mille: Lord of Tofun hämmästyttävän laajasta valikoimasta löytyy kaikkea burgerpihivistä ja tofunakeista vegaaniseen tonnikalaan ja katkarapuihin! 

Lord of Tofun vegaanisissa valmisteissa on runsaasti proteiinia, mutta ei lainkaan vehnää eikä gluteenia! Lord of Tofun eteläsaksalaisesta soijasta valmistetut gluteenittomat luomutuotteet täyttävät Bioland-sertifikaatin tavallista luomua tiukemmat vaatimukset. 

Ihastu Lord of Tofun konstailemattomiin luomuruokiin!

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Maki

Maki

Saksan Leipzigissä pienimuotoisesti valmistettava Maki Mate koostuu yksinomaan mate-juomasta ja omenamehusta. Täysin luonnollinen Maki Mate ei sisällä lisättyä kofeiinia, valkoista sokeria eikä  säilöntäaineita.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Naturfrisk

Naturfrisk

Tanskalainen Ørbæk Bryggeri valmistaa hedelmäiset ja maukkaat Naturfrisk-luomulimonadit ja Nature Fresh -luomusmoothiet vuosikymmenten kokemuksella!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nucao

Nucao

Nerokas älysuklaa Nucao syntyi todelliseen tarpeeseen: Jotakin vuosia sitten kaksi dresdeniläistä teekkaria Mathias ja Thomas pakersi diplomityön parissa ja tarvitsi parempaa välipalaa. Kaikki tarjolla olevat patukat sisälsivät liikaa sokeria tai iänikuista taatelia, puhumattakaan fruktoosista, joka nostaa ensin verensokerin kattoon, mutta jättää lopulta väsyneen olon. Niinpä tämä parivaljakko – koulutettu naturopaatti Mathias ja harrastelija-ravitsemusterapeutti Thomas – otti oikeuden omiin käsiinsä ja valmisti yhdessä Aachenin biokemian laitoksen kanssa optimaalisen välipalapatukan: Nucao hamppuraakasuklaan, joka on todellinen funktionaalinen elintarvike!  

Vähemmän hiilihydraatteja ja enemmän superfoodeja sisältävä Nucao on myös gluteeniton ja vegaaninen, ja lisäksi ilmastoneutraali!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Numi

Numi valmistaa maapallon puhtaimmaksi kutsuttua teetä kiinnittäen tarkkaa huomiota tuotteidensa makuun, laatuun ja aitouteen sekä yritystoimintansa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Teepusseissa käytetään vain kokonaisia teelehtiä, ei kitkeriä teejauheita. Lisämakua tuovat 100% aidot raaka-aineet: mausteet, hedelmät ja yrtit. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomutuotantoa.

Kestävillä pakkausmateriaaleilla Numi säästää tuhansia puita ja vähentää merkittävästi kaatopaikkajätettä. Teepaketit ovat kompostoituvia ja valmistettu 85% kierrätysmateriaalista. Myös teepussit ovat biohajoavaa kuitua, eivät nailonia. 

Numi on yksi Yhdysvaltojen suurimmista Reilun kaupan teen maahantuojista. Yritys on mukana tukemassa lukuisia yhteisöprojekteja ja luomassa kestäviä työ- ja asuinympäristöjä ympäri maailman, mm. Pohjois- ja Etelä-Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Organic Bloom

Organic Bloom

Organic Bloom - aloe vera juomat jälleenmyyjille
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Planet Pure

Planet Pure

Planet Pure – puhdistusaineiden vihreä vallankumous! Vuonna 1999 Itävallassa perustettu Planet Pure valmistaa vain luomusertifioiduista ainesosista valmistettuja pesu- ja puhdistusaineita sekä luonnonkosmetiikkaa. Tämä pieni yritys toimii kuin iso perhe ja tarjoaa työpaikan monelle vaikeasti työllistyvälle. 

Planet Puren tuotanto on puhdasta ja ympäristöystävällistä alusta loppuun, eikä tuota lainkaan jätettä: Korkealaatuisten puhdistusaineiden pohjana ovat kameliapensaan, pesupähkinöiden ja suopayrtin saponiini. Planet Puren tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, palmuöljyä tai maaöljypohjaisia ainesosia. Puhdistusaineet valmistetaan vesivoimaa käyttäen ja tuotantoprosessissa syntyvästä jätteestä valmistetaan biokaasua. Käytön jälkeen puhdistusaineet biohajoavat vedessä 100-prosenttisesti jo muutamassa päivässä.  
Planet Puren korkealaatuiset vegaaniset tuotteet ovat myös erityisen hellävaraisia iholle, eivätkä sisällä toksisia kemikaaleja tai muita haitallisia aineita. Näin ne helpottavat herkkäihoisen arkea.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Provamel

Provamel

Provamel -  puolesta, ei vastaan! Luomun, kasvipohjaisuuden, lähiruuan ja eläinten hyvinvoinnin puolesta! Provamelin hiilineutraalisti tuotetut vegaaniset ja gluteenittomat tuotteet sisältävät ravitsevaa kasviproteiinia ja hyviä rasvahappoja, mutta eivät lainkaan tyydyttyneitä eläinrasvoja tai kolesterolia. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rebel Kitchen

Rebel Kitchen valmistaa terveellistä ruokaa, jonka syöminen ei ole uhraus, vaan nautinto. Rebel Kitchenin herkulliset kookospohjaiset juomat ovat täysin lisäaineettomia eivätkä sisällä valkoista sokeria. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Terra Madre

Terra Madre

Ranskalainen Terra Madre valmistaa käsityönä maukkaita ja ilmeikkäitä mausteseoksia, joiden raaka-aineet ovat peräisin pieniltä luomuviljelmiltä. Terra Madre uskoo toiminnassaan ilon jakamiseen ja molemminpuoliseen hyötyyn – tuottajan, valmistajan ja kuluttajan kesken. Mausteet luomuviljellään pääosin Intiassa, Madagaskarissa ja Sri-Lankassa Reilun kaupan periaattein. Koska Terra Madre on täynnä makua, muun muassa arvostettu pariisilainen Ferrandi -kokkikoulu on valinnut sen mausteet keittiöihinsä.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Veggiestreet

Veggiestreet vegaaniset luomutahnat on valmistettu todennetun ravitsemustietämyksen mukaisesti parhaista luomuraaka-aineista. Leivälle ja ruuanlaittoon! 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Viana

Viana

Viana-tuotteiden myynti alkoi 1988 Saksan Kölnissä pienessä 60 neliön liikkeessä, joka oli perustettu entisen lihakaupan tiloihin – aivan McDonaldsia vastapäätä. Nykyään Viana-valikoiman kymmeniä erilaisia vegaanisia tofuvalmisteita, vegemakkaroita, -pihvejä ja -hampurilaispihvejä myydään supermarketeissa, ekokaupoissa ja lukemattomissa ravintoloissa ympäri maailmaa. Viana-tuotteiden valmistaja saksalainen Tofutown GmbH on alan pitkäaikainen pioneeri, joka luo innovatiivisia vaihtoehtoja lihalle luomukasviksista, -soijasta ja -tofusta.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Violife

Violife

Violife tarjoaa ravitsevia, maidottomia ja herkullisia tuotteita eläinten hyvinvointia ja planeetan kestävyyttä vaarantamatta. Violifen kasvirasvatuotteiden tarkasti valikoidut raaka-aineet eivät sisällä allergeeneja, GMO-tuotteita eivätkä gluteenia. Violife haluaa valmistaa ruokaa, johon kietoutuvat rakkaus, perhe ja onnelliset muistot. Violife tuo ILON elämääsi!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vitam

Vitam on valmistanut terveellistä ja maukasta kasvisruokaa vuodesta 1925. Vitam on sitoutunut terveyden edistämiseen ja ympäristön suojeluun.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vivani

Vivani

Saksalainen Vivani on Keski-Euroopan suosituimpia luomusuklaamerkkejä, eikä suotta! Vivani-valikoimaan kuuluukymmeniä suklaamakuja, jotka kaikki valmistetaan huippulaadukkaista raaka-aineista ja makeutetaan mineraalirikkaalla luomuraakaruokosokerilla. Vivani käyttää suklaissaan ainoastaan sertifioituja luomuraaka-aineita.

Vivanin luomusuklaissa käytettävä luomusertifioitu kaakao on peräisin Latinalaisesta Amerikasta ja Etelä-Amerikan maista, pääasiassa Dominikaanisesta Tasavallasta, Panamasta ja Ecuadorista. Vivanin käyttämä kaakao kasvaa banaani- ja avokadopuiden kanssa sekaviljelmillä, ei yhden kasvin monokulttuuriviljelmillä. Sekaviljelmällä tuhoeläimet eivät pääse isäntäkasviinsa yhtä helposti käsiksi kuin monokulttuuriviljelmillä, eikä myrkyllisiä torjunta-aineita näin ollen tarvita. Puhdasta ja hyvää luomusuklaata!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vuokkoset

Vuokkoset on valmistanut hygieniatuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan. Vuokkosten joutsenmerkityt, kotimaiset tuotteet sopivat myös herkälle iholle. Ympäristöystävällinen Vuokkoset kehittää tuotteistaan jatkuvasti vastuullisempia. Raaka-aineina käytetään ekologisempia vaihtoehtoja kuten luomupuuvillaa ja biohajoavia raaka-aineita. Tuotannossa käytetään vain hiilineutraalia, vesivoimalla tuotettua sähköä ja kaikki valmistuksen aikana syntyvä jäte hyödynnetään raaka-aineena tai energiana. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Wheaty

Wheaty on saksalainen vegaaniruoan pioneeri. Jo vuodesta 1993 toiminut perheyritys valmistaa toinen toistaan herkullisempia, koostumukseltaan fantastisen napakoita vegaanisia makkaroita, leikkeleitä, pihvejä, kebab-aineksia ja juustovaihtoehtoja. Tutun oloisia tuotteita on kätevä käyttää ja mukava maistella! Wheaty on helppo ottaa osaksi arkea ja näin lisätä ilmastoystävällisten raaka-aineiden osuutta ruoka­valiossa helposti ja huomaamatta. Eläinperäisiin esikuviinsa verrattuna lihaton, maidoton ja munaton Wheaty sisältää enemmän proteiineja ja vähemmän tyydyttynyttä rasvaa!

Kasvipohjaisia proteiineja! Wheatyn seitanmakkaroissa ja -leikkeissä proteiinipitoisuus on vähintään 40 % energiasisällöstä (yli 25g / 100 g), tuplasti enemmän kuin keskimääräisessä grillimakkarassa. Proteiinien saannista on hyvä huolehtia erityisesti silloin, kun energiantarve on pienentynyt, mutta ravinteiden tarve ennallaan tai kasvanut. Proteiinit estävät lihasmassan katoamista ja pitävät nälkää poissa. Erityisesti laihduttajien ja seniorien kannattaa muistaa huolehtia valkuaisaineen määrästä ruokavaliossa. Wheatyn tuotteet ovat parempi vaihtoehto monessa muussakin suhteessa: Korkealaatuisen proteiinin lisäksi ne sisältävät vähemmän rasvaa ja tyydyttynyttä rasvaa kuin eläinperäiset vastineensa, mutta vain vähän hiilihydraatteja tai sokereita.

Wheaty valitsee raaka-aineensa erityisen huolellisesti. Tuotteissa käytetään luomuviljeltyä vehnää, vihanneksia ja hiivaa, joiden tuotannossa ei käytetä synteettisiä torjunta-aineita, keino­tekoisia lannoitteita tai säteilytystä. Luomutuotteet eivät myöskään sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Wheaty hankkii raaka-aineensa Euroopasta ja välttää ilmastonmuutosta edistäviä ainesosia. Esimerkiksi edullista, mutta sademetsien hakkuita edistävää palmuöljyä ei Wheatyn tuotteissa käytetä. Sen sijaan käytetään kookosöljyä sekä korkealaatuista auringonkukkaöljyä, joka sisältää tavallista enemmän kertatyydyttymättömiin rasvahappoihin kuuluvaa oleiinihappoa. 

Tiesitkö? Wheatyn tuotteet ovat käyttövalmiita ja keitettyjä - se kuuluu seitanin valmistusprosessiin. Niinpä niitä voi turvallisesti syödä kylmänä, suoraan pakkauksesta. Useimmat tuotteet ovat toki parhaimmillaan valmistettuna - esimerkiksi Vegeschnitzel tai Rosmariini Seitanrulla ovat hyviä kylminäkin, mutta suussasulavia paistettuina!  
  • Sipaise pintaan öljyä, niin makkara tai pihvi pysyy mehevämpänä! 
  • Slow cooking! Tuotteita ei kannata laittaa suoraan kuumaan pannuun tai grilliin - lisää lämpöä hitaasti ja ruskista varovasti! Muista käännellä usein!
  • Aterian tähteet voi säilyttää jääkaapissa. Ne on hyvä peittää kuivumisen estämiseksi. 
  • Wheatyn tuotteet voi pakastaa. Huomioi kuitenkin “parasta ennen” -päivämäärä. 
Huom! Suurin osa Wheatyn tuotteista varastoidaan kylmässä ja löydät ne kylmätuotteet-osastosta, mutta osa säilyy huoneenlämmössä (elintarvikkeet-osasto). 


Wheatyn tuoteperhe: 
  • 100 % vegaaninen. Kaikki Wheatyn tuotteet sisältävät ainoastaan kasvipohjaisia ainesosia. Eläinperäisiä raaka-aineita tai lisäaineita ei käytetä.
  • Laktoositon. Täysin kasvipohjaisena jokainen Wheatyn tuote on myös maidoton, laktoositon eikä sisällä mitään meijerituotteisiin kuuluvia ainesosia.
  • Sertifioitua luomua. Wheatyn tuotteet ovat 100% sertifioitua luomua ja valmistettu Saksan ja EU:n tiukojen standardien mukaisesti. 
  • Kananmunaton. Toisin kuin monet markkinoilla olevat lihankorvikkeet, Wheatyn tuotteet eivät sisällä kananmunaa. 
  • Runsaasti kasviproteiineja. Wheatyn tuotteet sisältävät jopa 35 % proteiinia - tietysti kasvipohjaista! 
  • Ei GMO-ainesosia. Sertifioituna luomutuotteena Wheaty ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Tämän vahvistetaan säännöllisesti riippumaton laboratorio.  
Selaa tuotemerkin tuotteita »