Wheaty Vegaani Juhlapaisti 750g - parasta ennen 13.2.19

Tuotekoodi: 4032277006733
_4032277006733_1.jpg
_4032277006733_2.jpg
Tarjoustuote!
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Murea seitankinkku maistuu niin kasvis- kuin sekasyöjillekin! Wheatyn vegekinkku on eettinen ja maistuva valinta joulupöytään!

Wheaty Vegaani Juhlapaistiin tykästyvät niin kasvis- kuin sekasyöjätkin! Wheatyn seitankinkku muistuttaa yllättävän paljon perinteista kinkkua säikeisen koostumuksensa ansiosta. Mureus ja juuri oikea suutuntuma ovat Wheatyn luomulaatuisen vegekinkun salaisuus. Maistuva valinta kestävään jouluun! Täydellisen lopputuloksen saa, kun juhlapaisti saa olla uuniaa folioon käärittynä 175 asteessa noin 45 minuuttia. 

Joulun 2018 seitankinkkutilaukset. Vegaaniset seitankinkut ovat nyt saapuneet Helsingin Ekotukun varastoon! Varastossa olevan Wheaty Vegaani Juhlapaisti-erän parasta ennen -päiväys on 7.2.2019. Tilaa heti, toimitamme tuotteet tilausjärjestyksessä! 

Kasvipohjaisia proteiineja! Wheatyn seitanmakkaroissa ja -leikkeissä proteiinipitoisuus on vähintään 40 % energiasisällöstä, tuplasti enemmän kuin keskimääräisessä grillimakkarassa. Proteiinien saannista on hyvä huolehtia erityisesti silloin, kun energiantarve on pienentynyt, mutta ravinteiden tarve ennallaan tai kasvanut. Proteiinit estävät lihasmassan katoamista ja pitävät nälkää poissa. Erityisesti laihduttajien ja seniorien kannattaa muistaa huolehtia valkuaisaineen määrästä ruokavaliossa. Wheatyn tuotteet ovat muutenkin ravintotietoisen unelma: Korkealaatuisen proteiinin lisäksi ne sisältävät vähemmän rasvaa ja tyydyttynyttä rasvaa kuin eläinperäiset vastineensa ja vain vähän hiilihydraatteja tai sokereita. 

Tiesitkö? Wheatyn käyttövalmiit tuotteet on valmiiksi keitetty (se kuuluu seitanin valmistusprosessiin). Niinpä niitä voi turvallisesti syödä kylmänä, suoraan pakkauksesta. Useimmat tuotteet ovat toki parhaimmillaan valmistettuna - esimerkiksi  Vegeschnitzel tai Rosmariini Seitanrulla on kelpoisaa kylmänäkin, mutta suussasulavaa paistettuna!    

  • Aterian tähteet voi säilyttää jääkaapissa. Ne on parasta peittää kuivumisen estämiseksi. 
  • Wheatyn tuotteet voi pakastaa. Huomioi kuitenkin "parasta ennen" -päivämäärä.  

Ainesosat: seitan* (vesi, vehnäproteiini*) 94%, hiivauute*, vuorisuola, kookosrasva*, psylliumjauhe*, mausteet*, paprikauute*, savu**. 
*=luomu **=luonnollinen pyökkisavu.
Alkuperä: Saksa
Ruokavalio: sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja sekasyöjille
Allergiainformaatio: Sisältää gluteenia. Saattaa sisältää jäämiä selleristä, sinapista, soijasta ja lupiinista. 
Säilytys: Säilytä jääkaapissa (+2º C - +7º C).

Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa  757 kJ / 179 kcal
Rasvaa 3,4 g
  josta tyydyttynyttä 1,6 g
Hiilihydraattia 3,5 g
  josta sokereita 0,2 g
Proteiinia 33,6 g
Suolaa 1,9 g

Wheaty tarjoaa herkullista kasviproteiinia kaikille! Wheatyn valikoima sopii vegaaneille, mutta maistuu myös sekasyöjille. Wheatyn monipuolinen tuoteperhe sisältää runsaasti herkullisia ja aidolta maistuvia makkaroita, leikkeleitä sekä juustoja, joiden avulla on helppo lisätä kasviruoan osuutta tavallisessa arkiruuanlaitossa. Ne sisältävät korkelaatuista kasviproteiinia sekä vähemmän rasvaa ja tyydyttynyttä rasvaa kuin eläinperäiset vastineensa ja vain vähän hiilihydraatteja tai sokereita. 

Wheaty valitsee raaka-aineensa erityisen huolellisesti. Tuotteissa käytetään luomuviljeltyä vehnää, vihanneksia ja hiivaa, joiden tuotannossa ei käytetä synteettisiä torjunta-aineita, keino­tekoisia lannoitteita tai säteilytystä. Luomutuotteet eivät myöskään sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Wheaty hankkii raaka-aineensa Euroopasta ja välttää ilmastonmuutosta edistäviä ainesosia. Esimerkiksi edullista, mutta sademetsien hakkuita edistävää palmuöljyä ei Wheatyn tuotteissa käytetä. Sen sijaan käytetään kookosöljyä sekä korkealaatuista auringonkukkaöljyä, joka sisältää tavallista enemmän kertatyydyttymättömiin rasvahappoihin kuuluvaa oleiinihappoa.

Wheatyn tuoteperhe: 

  • 100 % vegaaninen. Kaikki Wheatyn tuotteet sisältävät ainoastaan kasvipohjaisia ainesosia. Eläinperäisiä raaka-aineita tai lisäaineita ei käytetä.
  • Laktoositon. Täysin kasvipohjaisena jokainen Wheatyn tuote on myös maidoton, laktoositon eikä sisällä mitään meijerituotteisiin kuuluvia ainesosia.
  • Sertifioitua luomua. Wheatyn tuotteet ovat 100% sertifioitua luomua ja valmistettu Saksan ja EU:n tiukojen standardien mukaisesti.
  • Kananmunaton. Toisin kuin monet markkinoilla olevat lihankorvikkeet, Wheatyn tuotteet eivät sisällä kananmunaa.
  • Korkea kasviproteiinipitoisuus. Wheatyn tuotteet sisältävät jopa 35 % proteiinia - tietysti kasvipohjaista!
  • Ei GMO-ainesosia. Sertifioituna luomutuotteena Wheaty ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Tämän vahvistetaan säännöllisesti riippumaton laboratorio.  
Tuotteen toimituskulut
Toimitus kylmävarastolta 0,00 €
Nouto kylmävarastosta 0,00 €